Truck, chassis of trailer : huren op uw maat

Nood aan een oplossing voor uw logistieke uitdaging? Of een truck, chassis of trailer huren voor een langere periode eventueel met aankoopoptie? Wat uw logistieke behoefte ook is, bij ATL Renting kunt u terecht voor een oplossing op maat van uw budget en uw wensen. U kiest daarbij uit twee formules om uw truck, chassis of trailer te huren.

Optie 1 - Operationele huur

U huurt een truck, chassis of trailer en levert alles na afloop van de huurperiode weer in. U betaalt alleen de huurprijs en indien van toepassing de brandstof die u verbruikt. Alle andere kosten - zoals onderhoud en herstellingen door normale slijtage - zijn voor onze rekening. U kiest de logistieke oplossing die bij uw situatie past. Onze zorgvuldig onderhouden operationele vloot bestaat uit kwaliteitsmateriaal met een gemiddelde leeftijd van twee jaar. Zo geniet u mee van de meest recente ontwikkelingen in technologie en transport!

Optie 2 - Financiële huur

In deze formule betaalt u de huurprijs en neemt u ook alle operationele kosten - onderhoud, brandstof, herstellingen - voor uw rekening. Daarvoor doen we in de eerste plaats een beroep op onze operationele vloot, maar u kunt ook nieuw materiaal huren. Na afloop van het huurcontract krijgt u de mogelijkheid om uw truck, chassis of trailer te kopen.

Een truck, chassis of trailer huren volgens een van de flexibele huurformules van ATL Renting?

Neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

ATL Renting België

+32 (0)11 45 65 20

info@atlrenting.be
gratis offerte