_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

24 oktober 2023

Beste bestelwagens van 2023 volgens Glen

Bij de keuzes van Glen steekt één bestelwagen er met kop en schouders bovenuit. En dat blijkt niet toevallig een Citroën te zijn. Hij gaat duidelijk op zoek naar modellen die garant staan voor comfortabel rijplezier en die tegelijk ook tal van mogelijkheden kunnen bieden.

Citroën Berlingo

Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat een Citroën Berlingo bewijst dat hij doet wat hij moet doen. In mijn familie hebben opvallend veel mensen een Berlingo. Bovendien was mijn eerste wagen ook een Berlingo uit 2011 en deze rijdt nog steeds bijzonder vlot. Ik ben dus letterlijk opgegroeid in Berlingo's. Maar niet enkel omwille van de emotionele waarde is dit mijn all-time favourite bestelwagen. Het is gewoon ook een ontzettend degelijke wagen voor zo'n zachte prijs. Daarom zal het ook altijd een relevant model blijven. Het was de eerste gesloten kleine bestelwagen op de markt en het bijzonder goede chassis inspireerde merken als Opel en Peugeot om hun wagens comfortabeler te laten rijden. Dit alles maakt van de Berlingo een topwagen die nog steeds zeer geliefd is bij ons cliënteel.

Ford Ranger

Een Ford Ranger ziet er niet enkel mooi en stoer uit. Hij is ook goed uitgerust met de meest moderne opties en zelfs met zetelverwarming. Dankzij de Ford Ranger kunnen we bij ATL Renting een stapje verder gaan in ons aanbod; zowel voor privé als voor werk zijn de mogelijkheden eindeloos. Enerzijds heb je een heel comfortabele wagen met voldoende zitplaatsen waarmee je vlot de kinderen naar school kan brengen. Anderzijds heb je steeds de mogelijkheid om een aanhangwagen te gebruiken dankzij zijn maximale trekkracht van 3,5 ton. Een zeer handige wagen dus om in ons gamma te hebben naast de meer gangbare bestelwagens.

Mercedes-Benz Sprinter

Met een Mercedes-Benz Sprinter zit je in het topsegment van de kwaliteitsvolle bestelwagens. Je kan moeilijk een meer comfortabele bestelwagen vinden van dit type. Een Sprinter met lengte L3 heeft bijvoorbeeld in vergelijking met een Volkswagen Crafter type L4 een praktisch even lange laadruimte. Bovendien staat hij bij ons bekend omwille van zijn lange levensduur. De Mercedes-Benz Sprinter is er nu eenmaal om véél kilometers te maken, wat van hem een zeer betrouwbare keuze maakt.

Peugeot Expert

Een Peugeot Expert rijdt enorm comfortabel en is qua prijs-kwaliteitsverhouding gewoon een ontzettend goede wagen. Wat bijzonder handig is aan dit model, is de extra klep tussen de cabine en de laadruimte, wat meteen meer laadmogelijkheden biedt. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk een langere ladder meenemen zonder dat je een dakdrager nodig hebt.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, België | | Branded by MENTALL |