_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

12 januari 2024

Beste bestelwagens van 2024 volgens Glen

Bij zijn selectie voor de beste bestelwagens van 2023 lag bij Glen de focus op comfortabel rijplezier en de mogelijkheden die de bestelwagen te bieden had. Voor 2024 laat hij dit niet volledig achterwege, maar gaat hij ook op zoek naar de bestelwagens die qua prijs/kwaliteit het beste scoren.

Volkswagen Caddy

Als je zoveel mogelijk rijcomfort wil in combinatie met een grote laadruimte, dan is de Volkswagen Caddy de perfecte bestelwagen voor jou. Zelf rij ik trouwens met een Volkswagen Caddy Maxi Drive. Deze uitvoering is er eentje met vijf zitplaatsen en het comfort hierin is echt een grote meerwaarde. Voor een kleine bestelwagen met een dubbele cabine is de laadruimte nog steeds bijzonder groot. Zo kan je met dit voertuig makkelijk werk en privé combineren. Van alle bestelwagens in dit segment is de Volkswagen Caddy volgens mij degene die de chauffeur het meeste comfort biedt.

Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is de meest verkochte bestelwagen uit ons gamma en de reden hiervoor is voor de hand liggend: dit is dé ideale bestelwagen voor ondernemingen om een vloot op te starten. Ook startende bedrijven die net met personeel beginnen te werken, kunnen vlot uit de startblokken schieten met een Peugeot Boxer. Op vlak van prijs/kwaliteit is dit simpelweg de beste bestelwagen op de markt. Zeker een startend bedrijf kan met een goed business plan het volste uit deze bestelwagen halen en de investering in geen tijd terug verdienen.

Fiat Ducato

Waarom ik kies voor de Fiat Ducato? Heel simpel; deze heeft hetzelfde chassis als de Peugeot Boxer, maar biedt net iets meer comfort in de vorm van een automatische versnellingsbak en enkele doorslaggevende opties. Dankzij de komst van de Fiat Ducato kunnen we nu een automaat aanbieden die qua prijs/kwaliteit heel erg goed zit. Daarom ben ik erg blij met het feit dat dit merk nieuw in ons gamma zit.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |