_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

07 oktober 2023

Huurcamionette: "Geen lening nodig dankzij de flexibele huurformules"

“Een huurcamionette vinden voor mijn bedrijf? Na 10 keer hetzelfde verhaal te moeten doen, kwam ik dankzij mijn concessiehouder bij ATL Renting terecht. Al snel wist ik wat ze voor mij konden betekenen!”

Lees in deze blog het volledige interview met Jeffry, zelfstandige ramenplaatser bij Kwadro.

Doorverwezen naar ATL Renting voor huurcamionette

“Als ramenplaatser was ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe bestelwagen. Het liefst eentje die praktisch is én die ik ook kan gebruiken voor mijn gezin. Al snel had ik mijn zinnen gezet op een Peugeot Boxer. Een grote bestelwagen met achteraan veel laadruimte. Na een gesprek bij mijn concessiehouder, werd ik doorverwezen naar ATL Renting.”, start Jeffry zijn verhaal.

Na een paar keer mijn verhaal te doen…

“Mijn verhaal had ik al een paar keer gedaan… Na een tijdje koos ik ervoor om toch eens te gaan horen bij ATL Renting, wie weet wat ze voor mij konden betekenen… Ik kwam in contact met Christian, hij luisterde naar mijn verhaal en situatie. Al snel waren we al mijn mogelijkheden samen aan het overlopen. Christian was ontzettend empathisch en wist alles juist aan te voelen en in te schatten. Al snel waren we erover uit: ik zou mijn bestelwagen gaan huren bij ATL Renting!”

Alles verliep op wieltjes

“De contracten werden opgemaakt en alle beloofde afspraken werden netjes nagekomen. Ik denk dat ik voor veel ondernemers spreek als ik zeg dat dit echt iets is wat ik apprecieer! Het volledige proces verliep van A tot Z erg vlot en transparant. Resultaat? Eén week na het eerste gesprek reed ik al rond in mijn nieuwe Peugeot Boxer! Nog geen twee weken later stond er al 1700 km op de teller, dus mijn nieuwe bestelwagen had duidelijk al zijn nut bewezen.”, lacht Jeffrey.

Eén aanspreekpunt

“Voor al mijn vragen kon ik steeds terecht bij dezelfde persoon. Handig en praktisch tegelijkertijd, want er is niets zo vervelend als vragen die onbeantwoord blijven. Eén vast contactpersoon weet op termijn ook waar je mee zit en denkt met je mee, dat was en is bij ATL Renting absoluut het geval. Ik zou ATL Renting aanraden bij al mijn vrienden, kennissen en familie. Hun service en manier van werken heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen.”, eindigt Jeffrey.

Benieuwd naar wat ATL Renting voor jou kan betekenen?

Ben je op zoek naar een bestelwagen? Of heb je vragen over onze huurkoop-formules?
Stuur ons een mailtje of kom een keertje langs! We gaan graag met jou aan tafel zitten om je mogelijkheden te bespreken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |