_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

22 oktober 2023

Volkswagen bestelwagen? Vanaf nu ook voordelig bij ATL Renting!

De camionette die past bij jouw wensen en activiteiten, dat proberen we bij ATL Renting altijd aan te bieden. Daarom blijven we ons aanbod aanpassen aan de noden van onze klanten. Met onze voorraad Volkswagen bestelwagens zorgen we dat jij future proof kan vertrekken.

"Onze klanten wilden graag een Volkswagen bestelwagen huurkopen. Eigenlijk spelen we op deze manier in op een vraag die al langer leefde", zegt Eric Beckers. "Vaak gaat het ook over zaakvoerders die het privé ook al gewoon waren om met een Volkswagen te rijden. Zij zoeken opnieuw naar het extra comfort van Volkswagen wat ze gewoon zijn."

Volkswagen Caddy en Crafter bestelwagens in functie van de noden

We hebben sinds kort de Volkswagen Caddy en Volkswagen Crafter toegevoegd aan ons gamma. Beide types komen tegemoet aan uiteenlopende noden van onze klanten. Een Volkswagen Caddy is de betrouwbare allrounder van het merk, die zowel een koerier, vakman, bezorger of aannemer kan gebruiken. Bij een Caddy ligt de focus enerzijds op de veelzijdige laadruimte die relatief veel aankan én anderzijds op een ergonomische werkplek voor de bestuurder. Op die manier kunnen we onze klanten professioneel ondersteunen op een comfortabele, betrouwbare en flexibele manier.

 Voor wie de Volkswagen Caddy een maatje te klein blijkt te zijn, hebben we nog een andere oplossing in huis gehaald. Zij die nood hebben aan een grotere bestelwagen, kunnen bij ATL Renting voor de Volkswagen Crafter gaan. Je krijgt een bestelwagen die zich uitermate goed leent tot het vervoeren van zware en grote materialen. Bovendien bieden de brede schuifdeur en de waaier aan mogelijke aanpassingen nog meer mogelijkheden dan ooit. Bovendien hoef je daarbij niet in te boeten aan mobiliteit wanneer je bijvoorbeeld op een werf in het midden van de drukke stad moet zijn. Voor wie mobiliteit, kracht, functionaliteit en comfort wil combineren, is dit de ultieme camionette.

Betaalbare uitstraling

Met deze Volkswagen bestelwagens voegen we een extra segment toe aan ons assortiment. Hierbij spelen we in op klanten die de functionaliteit en de veelzijdigheid van een bestelwagen willen, in combinatie met stijl en comfort. Rijden met een Volkswagen biedt voor deze klanten een bepaalde uitstraling waarvoor ze anders al onmiddellijk naar een duurder merk zouden moeten kijken. Dat hoeft nu dus niet langer.

 Met de grote verscheidenheid aan merken die we in portefeuille hebben, kunnen we voor iedere klant in de eerste plaats vooral kijken naar wat de noden zijn. Ieder merk heeft zo zijn voordelen die daarop beter inspelen dan de anderen. Afhankelijk van het beschikbare budget kunnen we vervolgens bepalen welke bestelwagen het beste past bij wat je nodig hebt. Dan zou het merk niet zo'n grote rol spelen, tenzij de klant natuurlijk een specifieke wens heeft.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 Ben je op zoek naar een bestelwagen en bespreek je graag jouw mogelijkheden? Of heb je vragen over onze renting formules? Kom een keer langs of stuur een mailtje, we bespreken graag vrijblijvend jouw mogelijkheden!

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |