_Driving your interests

Onze werking

Op de baan zijn is uw ding. Dat begrijpen wij als geen ander. Papierwerk en support nemen wij wel voor onze rekening. Wij staan enthousiast voor u klaar in de pits, tijdens uw hele traject, van start tot bestemming.

In 6 versnellingen slim onderweg

Op de baan zijn is uw ding. Dat begrijpen wij als geen ander. Eén stop bij onze adviseurs en u bent snel zorgeloos onderweg in het meest geschikte voertuig voor uw specifieke activiteit. Alle administratie nemen wij voor onze rekening.
En wij blijven enthousiast standby, tijdens uw hele traject, van start tot bestemming.

Vertel ons uw groei-
of startplannen

Heeft u een aangepast voertuig nodig voor zware, volumineuze of specifieke ladingen, eventueel met frequente stops? Bel dan naar +32 11 45 65 20. Onze adviseurs luisteren aandachtig naar uw plannen en begeleiden u vakkundig.

Selecteer een voertuig
op maat van uw activiteiten

Het nodige laadvermogen, pk’s, een optimaal verbruik, koelingsmogelijkheden, een functionele laadklep, … Op basis van uw wensen en behoeften maken we de meest optimale configuratie van uw voertuig.

Kies een flexibele
huurformule
die ruimte laat om te groeien

Wat is de beste manier om uw voertuig te financieren? Opteert u voor onze flexibele huurformule? Of gaat u voor onze all-in huurkoop? Wij bekijken alle mogelijkheden met u in detail.

Volledig in orde met
alle administratie

Uw keuze gemaakt? Wij gieten alle voorwaarden vakkundig in een contract. Afhankelijk van uw formule regelen we ook verzekeringen en taksen, een bandenservice, onderhoud en herstellingen en 24/7 assistance. Zo hoeft u zich alleen maar te focussen op de baan.

Snel en slim
de baan op

Heeft u uw contract ondertekend? Proficiat. Na een telefoontje van ons mag u uw gekozen voertuig komen afhalen. Dat staat instapklaar op u te wachten, met de nodige boorddocumenten en sleutels in het contact. Goede reis!

24/7 zorgeloos
onderweg

Ook onderweg kan u op ons blijven rekenen. Heeft u vragen? Nieuwe banden nodig? Moet uw voertuig op onderhoud of naar de technische keuring? Heeft u een ongeval of schade onderweg? Wij depanneren u op elke mogelijke manier en houden u mobiel, 24/7.

Geen tijd te verliezen. Laat u vandaag nog adviseren door onze experts

Bel  +32 11 45 65 20

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |