_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

05 januari 2024

Beste bestelwagens van 2024 volgens Philip

Dit jaar trekt Philip volop de kaart van bestelwagens met een automatische versnellingsbak. En dat doet hij niet zomaar: "Een automaat schakelt rustig en op het beste moment, zo wordt de motor minder belast," zegt hij. "Daardoor zijn de nieuwste bestelwagens met een automatische versnellingsbak zuiniger geworden in verbruik. Je rijdt uiteindelijk meer ontspannen en je arriveert sneller op je bestemming."

Ontdek hieronder zijn top 3 bestelwagens voor 2024.

Volkswagen Caddy

De vlotte Volkswagen Caddy rijdt zeer comfortabel, is bijzonder betrouwbaar en ontzettend praktisch in gebruik. Vooral de Caddy Drive Maxi uitvoering met lange wielbasis is uiterst interessant om zowel zakelijk als privé te gebruiken. Deze heeft 5 zitplaatsen en een koffer dat nog ruim genoeg is met een diepte van bijna anderhalve meter. Dankzij twee handige schuifdeuren, achterdeuren met camera en door de vele ramen heb je 360˚ zicht vanuit heel het voertuig. Ondanks een relatief bescheiden motor met 122 pk heeft deze wagen een sleepvermogen van 1,5 ton. Dit alles maakt de Volkswagen Caddy volgens mij de best geplaatste bestelwagen uit ons aanbod voor heel uiteenlopende opdrachten.

Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een knappe gesloten bestelwagen die onze professionals bijzonder hoog aanschrijven. Deze Duitse krachtpatser combineert een ongezien niveau van comfort, luxe en gebruiksgemak. Dankzij een krachtige dieselmotor van 136 pk heeft dit voertuig een sleepvermogen van 2,5 ton. Dit in combinatie met een laadruimte die een lengte van meer dan 2,5 meter bedraagt, zorgt er voor dat je met deze bestelwagen van middelgrote omvang toch uitzonderlijk veel kan vervoeren. Hier bij ATL Renting bieden we de Vito L3 114 CDI aan met 3 zitplaatsen en uiteraard een handige automatische versnellingsbak. Dankzij de vele innovatieve technologieën die in de Vito zijn ingebouwd, kan je onderweg vlot contact houden met je klanten. Zo kom je goed geïnformeerd en ontspannen op je bestemming aan.

MAN TGE

Onze aankopers hebben deze luxe camionette nog maar pas aan ons gamma toegevoegd maar de troeven zijn al meteen onmiskenbaar. De veelzijdige en volledig uitgeruste MAN TGE met automatische versnelling die wij aanbieden, is voorzien van de meest moderne veiligheidssystemen. Voor een bestelwagen van deze grootte, is het een uitzonderlijk plezier om er mee onderweg te zijn. De motor met een vermogen van 140 pk zorgt er voor dat deze bestelwagen zonder problemen kan worden ingezet voor alle opdrachten. De laadruimte van de L3-versie is maar liefst 3,45 meter diep en hij heeft een sleepvermogen van 3 ton. De MAN TGE is dus een alleskunner waarbij hoog werd ingezet op kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien is hij bij ons op dit moment direct leverbaar in de lengtes L3 en L4.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. Philip helpt je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, België | | Branded by MENTALL |