_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

04 oktober 2023

Maak kennis met vertegenwoordiger Frederic

Hoe ben je bij ATL Renting terecht gekomen?

“Toen ik nog in mijn vorige functie zat, had ik me inschreven bij ASAP. Mijn job destijds lag me niet volledig, en ik keek rond voor iets anders. Ik kreeg een mailtje voor een functie als vertegenwoordiger bij ATL Renting. De jobomschrijving sprak me volledig aan! Ik belde met de vraag of ik mezelf mocht komen voorstellen, met een positieve reactie als antwoord. Eenmaal op bezoek bij ATL was ik helemaal verkocht. Zowel de functie als de mensen waren helemaal mijn ding”, vertelt Frederic Verbeeck.

Aan het werk bij ATL sinds september 2021

“Ik werk ondertussen een tweetal jaar bij ATL! Al heb ik al heel mijn carrière lang in de verkoop gestaan. Daarin is het altijd wel even zoeken geweest. Hard sales is niet mijn ding, soft sales zegt me dan weer te weinig. Bij ATL heb ik een goede balans gevonden. Voor zo’n 65% van de week bevind ik me op de baan en bezoek ik de klanten die een aanvraag deden. Daarnaast is koude prospectie ook een van mijn taken. Dat hoort er nu eenmaal bij! Al moet ik zeggen dat me dat steeds beter lukt. Ik focus me vooral op kleine zelfstandigen, je merkt dat daar een grote interesse is voor een bestelwagen. En onze huurkoopformules zijn nu eenmaal ook aantrekkelijk aangezien er geen lening of rente aan vooraf gaat.”

Ik zie mezelf meer als accountmanager

“Ik ben vertegenwoordiger van functie, maar ik zie mezelf meer als accountmanager. Want ik doe veel meer dan enkel het vertegenwoordigen van ATL Renting. Alle vragen die de klant heeft, komen bij mij terecht. Van een klein of groot probleem tot praktische vragen, ik ben hun aanspreekpunt. En ik help ze met veel plezier verder! Dat vind ik ook meteen het leukste aan mijn job. De klant zo goed mogelijk verder helpen voor, tijdens en na de verkoop.”

Collegiale ATL-sfeer

“Ook de administratie neem ik tot mijn rekening. Dat is iets minder mijn ding, maar omdat mijn job zo gevarieerd is, neem ik dat er graag bij. Ongeveer twee keer per maand ga ik langs op het bureau van ATL. Dat is niet vaak, en toch heb ik een fijne relatie met mijn collega’s. Dat is ook zo typerend voor ATL, desondanks dat we elkaar niet altijd evenveel zien, zit de onderlinge band wel goed. Dat is een van de redenen waarom ik heb gekozen voor ATL! Iedereen helpt elkaar met plezier verder.

Wat ik graag doe na de uren? Ik ben een levensgenieter en spreek graag af met vrienden en familie. Ik probeer ook graag verschillende sporten uit, al heb ik nog niet echt iets gevonden wat me echt ligt. Dat is nog een work in progress (lacht).”

Benieuwd naar wat Frederic voor jouw bedrijf kan betekenen?
Ben je op zoek naar een bestelwagen? Of heb je vragen over onze manier van werken? Kom een keer langs of stuur een mailtje naar frederic@atlrenting.be. Hij bespreekt vrijblijvend jouw mogelijkheden!

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |