_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

31 oktober 2023

Top 5 beste bestelwagens voor 2023

Onze specialisten laten hun licht schijnen op de beste bestelwagens voor 2023. Het resultaat is een bijzonder interessante top 5 met een verrassende winnaar en ook enkele leuke nieuwkomers die onze Ford modellen het vuur aan de schenen leggen voor een podiumplek.

1. Ford Ranger

Op het hoogste schavot vinden we een atypische maar geen onlogische winnaar. Kenners weten dat een Ford Ranger geen log beest is, maar wel een krachtig werkpaard dat jou letterlijk en figuurlijk uit het slijk kan trekken. Dankzij de hoogwaardige motor van meer dan 200pk, een handige laadruimte en vooral ook de maximale trekkracht van 3,5 ton, is dit model uitgerust om heel uiteenlopende opdrachten uit te voeren.

De grootste troeven van de Ford Ranger zijn ongetwijfeld zijn veelzijdigheid en de unieke positie die hij inneemt binnen ons aanbod. Zowel voor privé als voor het werk zijn de mogelijkheden eindeloos en ongeëvenaard. Naast de krachtige voordelen die de Ranger te bieden heeft, is het simpelweg ook een mooie, ruime en comfortabele wagen met voldoende zitplaatsen en de meest moderne voorzieningen. Je hoeft dus zeker niet aan luxe in te boeten wanneer je voor de Ford Ranger kiest.

2. Ford Custom

Geen verrassing op deze 2de plaats. De Ford Custom werd niet voor niets meerdere keren verkozen tot 'Van of the Year' en dat bewijst hij bij onze klanten iedere dag opnieuw. Voor een zeer goede prijs is het een ontzettend degelijke bestelwagen voor dagelijks gebruik. De hoogwaardige materialen waaruit hij is opgebouwd in combinatie met een krachtige motor van 130pk, zorgen ervoor dat hij geschikt is voor de meest uiteenlopende doeleinden. Vooral de uitvoering met dubbele cabine valt bijzonder in de smaak. Het biedt de mogelijkheid om comfortabel tot 6 personen te vervoeren en ondertussen houdt je nog meer dan voldoende laadruimte over. De moderne standaardopties waarmee deze bestelwagen is uitgerust maken de ritten alleen maar aangenamer. Liefhebbers weten dan ook dat je met een Ford Custom in feite een luxewagen hebt waarmee je vele veilige kilometers kan doen met oprecht veel rijplezier.

3. Peugeot Boxer

Het brons gaat dit jaar naar de handige allrounder die zijn plek kan veroveren in ieder wagenpark. De Peugeot Boxer heeft simpelweg alles wat je verlangt van een moderne bestelwagen en dit aan een betaalbare prijs: cruise control, distance alert, safety break en alle handige camera's, sensoren en opties die je maar wenst voor een comfortabele rijervaring. Het is dan ook totaal geen verrassing dat hij zo alomtegenwoordig is in ons straatbeeld. Wat wél verrassend is, is hoe de Peugeot Boxer zo'n gigantische laadruimte heeft en ondertussen niet té groot wordt om nog vlot door de stad te kunnen manoeuvreren.

Qua prijs-kwaliteitverhouding is de Peugeot Boxer dus altijd een zeer verstandige keuze: groot genoeg om de meeste opdrachten uit te voeren en nog steeds bijzonder wendbaar. Laat je gerust eens door hem verrassen.

4. Citroën Berlingo

Een nieuwkomer in ons gamma en al meteen in onze top 5 voor 2023. De vele liefhebbers van de Citroën Berlingo zullen niet snel afwijken van deze klassieker. Dat is ook niet onbegrijpelijk, want voor een relatief zachte prijs heb je een ontzettend degelijke wagen waar je lang plezier van zal hebben. Dat maakt van de Berlingo een zeer verstandige keuze in de categorie van de kleinere bestelwagens. Wij zijn alvast benieuwd of hij volgend jaar op ons podium geraakt, want dit charmant model blijft aan de lopende band harten veroveren.

5. Mercedes-Benz Citan

Uit ervaring weten we dat je na één rit al volledig verkocht kan zijn aan de Mercedes-Benz Citan. Dit model staat garant voor een bijzonder comfortabele beleving in een mooi afgewerkt en klassevol interieur dat eigen is aan het merk. Gezien de hoogwaardige kwaliteit van de materialen waarmee de Citan is opgebouwd, heb je in feite nog steeds een ontzettend goede deal voor zijn prijs. Dit alles zorgt voor een heel complete bestelwagen die dankzij zijn compacte uitvoering en ontzettend praktische laadhoogte zeer geschikt is om vlot en wendbaar door de binnenstad te rijden.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |