_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

06 februari 2024

Tweedehands bestelwagen? 3 redenen waarom renting interessanter is!

Tweedehands bestelwagen? Kies liever voor een bestelwagen in het nieuw! Maar wat zijn nu de grootste voordelen bij de aankoop van een nieuwe bestelwagen? We lijsten ze hieronder voor je op!

Geen onbeperkte opties en mogelijkheden bij tweedehands voertuigen

Wanneer je kiest voor een nieuwe bestelwagen, zijn de mogelijkheden vaak veel uitgebreider. Afhankelijk van je beschikbare budget, bepaal je zelf over je opties. Een assistentiesysteem of achteruitrijdcamera? De keuze is aan jou. Hoe dan ook zijn alle recente modellen van tegenwoordig uitgerust met de nieuwste technologische snufjes.

Grotere kans op onverwachte kosten bij een gebruikt model

Wanneer je een tweedehands bestelwagen aankoopt, weet je niet hoe de vorige chauffeur(s) met de bestelwagen hebben gereden. De kans op pech is reëel. Bij een nieuwe bestelwagen daarentegen is de betrouwbaarheid veel groter. En tegelijkertijd geniet je ook van een aantal jaar garantie! Dus is er in dat geval onverwacht pech? Dan laat je dit zonder probleem herstellen.

Tweedehands camionette is een duurdere aankoop

Bij de aankoop van een tweedehands bestelwagen moet je het volledige aankoopbedrag in één keer betalen. Wanneer je een bestelwagen bij ons (huur)koopt, is dat niet het geval dankzij onze flexibele formules. Zo moet je enkel een eerste verhoogde huur betalen en een waarborg, wat het dus veel voordeliger maakt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je op zoek naar een bestelwagen en bespreek je graag jouw mogelijkheden? Of heb je vragen over huurkopen of onze huurformules? Kom een keer langs of stuur een mailtje, we bespreken graag vrijblijvend jouw mogelijkheden en bezorgen je alle info die je wenst te ontvangen!

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |