_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

02 februari 2024

Beste bestelwagens van 2024 volgens Cedric

Heb je nood aan een bestelwagen voor jouw bedrijf? Dan kan je bij Cedric terecht voor een oplossing op maat. Onze jongste vertegenwoordiger windt er geen doekjes om en helpt je meteen op weg. Ontdek hier zijn top 3 beste bestelwagens voor 2024.

Mercedes-Benz Sprinter

Wie een voertuig van het type L3H2 zoekt, die vindt bij Mercedes-Benz de ideale allround bestelwagen. Met zijn 170pk en achterwielaandrijving kan deze bestelwagen niet alleen veel vervoeren in de laadruimte, maar ook nog eens 3,5 ton slepen. Met zo'n krachtige motor is de Mercedes-Benz Sprinter een betrouwbare en bijzonder veelzijdige bestelwagen.

Peugeot Boxer

Dankzij zijn scherpe prijs is de Peugeot Boxer uitgegroeid tot één van de bestsellers uit het gamma van ATL Renting. Deze bestelwagen is dan ook zeer populair bij onze startende ondernemers. Niet alleen is dit voertuig voordelig qua prijs. Voor de som die je betaalt krijg je immers nog steeds een bijzonder betrouwbare wagen.

Volkswagen Caddy

Onze klanten zijn naast ondernemer natuurlijk vaak ook vader of moeder. De Volkswagen Caddy Maxi is een zeer goede keuze wanneer je werk en privé moet combineren en bijvoorbeeld met je hele gezin verplaatsingen wil maken. Bovendien rijdt deze wagen ontzettend vlot. Met zijn 2 liter dieselmotor en een vermogen van 122pk glijdt je als het ware over de weg als geen ander. Bovendien heeft de Caddy een automatische versnellingsbak, waardoor je zorgeloos en in alle rust elk klusje tegemoet kan gaan.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.
© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |