_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

16 oktober 2023

Beste bestelwagens van 2023 volgens Anton

Laat je niet afleiden door zijn jonge snoet, want deze salestijger heeft reeds bakken ervaring en kent onze markt door en door. De ideale persoon dus om na te vragen wat de beste bestelwagens voor 2023 zijn. Bovendien had hij bijzondere aandacht voor onze speciale uitvoeringen. Je leest het hieronder.

Ford Custom

Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding kijken we al snel naar de Ford Custom. Dit model was reeds meerdere jaren 'Van of the Year' omwille van het feit dat het een kwaliteitsvolle bestelwagen is met een hoogwaardige afwerking.

Mercedes-Benz Citan

Met de Mercedes-Benz Citan geniet je elke dag van het comfort van een flukse en mobiele wagen in een klassevol interieur dat eigen is aan het merk. Hij werd ook niet voor niets verkozen tot 'Van of the Year' in 2022.

Peugeot Boxer

De Peugeot Boxer is alomvertegenwoordiger in het straatbeeld. We zien hem heel frequent en dat verbaast ons ook helemaal niet. Voor een zeer scherpe prijs biedt de Peugeot Boxer zeer veel opties, zoals cruise control, distance alert, safety brake en alle moderne camera's en sensoren. Bovendien is hij door zijn handige laadruimte uiterst geschikt om lange materialen te vervoeren zoals buizen, planken, ladders,...

Volkswagen Caddy

De perfecte combinatie die privé en zakelijk combineert, vinden we bij de Volkswagen Caddy. De verlengde uitvoering met dubbele cabine biedt 5 zitplaatsen en voldoende laadruimte die eindeloos veel opties biedt. Eigen aan Volkswagen is dat de afwerking steeds op en top is en dat is bij de Caddy niet anders. Voor een goede prijs heb je een werkpaard dat even wendbaar rijdt als een Volkswagen Golf of Polo.

Speciale uitvoeringen

Eigen aan ons aanbod bij ATL Renting is dat we steeds speciale uitvoeringen in ons gamma hebben. Zowel onze Smart Cargo's als onze meubelbakken met laadlift zijn dan ook zeer in trek bij ons cliënteel. Voor een kleine meerprijs ten opzichte van een standaard Peugeot Boxer of Volkswagen Crafter heb je een bijzonder handige bestelwagen die voorzien is van tal van praktische aspecten zoals een opstap achteraan, een schuifdeur naar de laadruimte, sidebars die je beschermen tegen eventuele schade, uitklapbare rekken, etc. Een vergelijkbaar verhaal zijn onze bestelwagens die voorzien zijn van een meubelbak met laadlift. Zo heb je bijvoorbeeld een bijzonder multifunctionele Mercedes Benz Sprinter of Peugeot Boxer met zeer veel volume die makkelijk in te laden is aan de hand van een handige laadlift.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |