_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

12 oktober 2023

Beste bestelwagens van 2023 volgens Frederic

Frederic ziet onze klanten graag rondrijden in wagens die de juiste uitstraling hebben en hen het nodige comfort bieden. Benieuwd naar zijn keuzes voor 2023? Je leest ze hieronder.

Peugeot Partner

In vergelijking met andere bestelwagens in zijn categorie heeft de Peugeot Partner een elegante touch die je niet gauw elders zal vinden. Dat maakt van de Partner volgens mij een mooie comfortabele wagen uit het Peugeot gamma. Bovendien bieden we hem aan met een grondig pakket aan opties die de wagen zeer compleet maken.

Peugeot Expert

Ik ben nu eenmaal een liefhebber van uitstraling en comfort, twee aspecten die je zowel bij de Peugeot Partner als bij de Expert kan terugvinden. Zowel voor het werk als voor privé biedt deze wagen enorm veel mogelijkheden zonder onnodig groot te zijn. Je kan hem makkelijk parkeren en hij is voorzien van alle moderne snufjes. Door de week kan je er ontzettend veel materiaal in kwijt en in je vrije tijd kan je bijvoorbeeld vlot 4 à 5 fietsen inladen om een uitstap te maken.

Ford Ranger

Je waant je in een luxewagen wanneer je in een Ford Ranger rijdt. Hij heeft mooie looks, is stoer gebouwd en kan bovendien 3,5 ton trekken. Dit alles maakt van hem een ontzettend toffe wagen met vele opties.

Peugeot Boxer

Een Peugeot Boxer heeft alles wat je nodig hebt aan een betaalbare prijs. Drie zitplaatsen, een gigantische laadruimte, een comfortabele rijervaring,... Hierdoor is de Boxer een ontzettend waardevolle allrounder in elk wagenpark. Bovendien is hij verrassend wendbaar in vergelijking met andere modellen. Je kan er heel makkelijk een u-turn mee maken!

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |