_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

10 oktober 2023

Huurkoop bestelwagen: “Na twee weken kon ik mijn nieuwe bestelwagen al ophalen”

Fouad Kasmi besloot tijdens de eerste lockdown zijn bureaujob op te geven en een eigen zaak te starten in electrical engineering. Meer bepaald de installatie van zonnepanelen. En zo geschiedde! Hiervoor had hij natuurlijk een bestelwagen nodig. En die vond hij bij ATL Renting!

Hoe ben je bij ATL terecht gekomen?

Door online zelf wat research te doen! Ik contacteerde 3 verschillende bedrijven. Het contact met ATL Renting verliep vanaf het eerste moment erg vlot. De keuze dat ik met ATL Renting verder wou gaan, was dan ook snel gemaakt. Oorspronkelijk was ik op zoek naar een Mercedes Vito of Mercedes Sprinter. In het verleden had ik al met zo’n camionette gereden, en dat erg goed was meegevallen. Tot ze mij bij ATL Renting de Ford Transit 2T voorstelde!

Ford Transit 2T werd uiteindelijk mijn keuze

Een mooie bestelwagen die vooral op vlak van prijs-kwaliteit erg interessant is. Hij is ook erg praktisch, want achteraan heb ik voldoende ruimte om mijn zonnepanelen en werkmateriaal te vervoeren. En aan de bovenkant van de laadruimte zijn er rails gemonteerd, dat is dan weer handig voor de buizen die ik nodig heb bij de installatie. Ook het comfort voor mij als bestuurder is erg fijn. De zetels zitten goed, het stuur is verstelbaar, de boordcomputer is modern. Het voelt niet aan alsof ik met een bestelwagen aan het rondrijden ben, zo aangenaam is het! Ik heb ook gekozen voor een automaat, dat maakt het natuurlijk nog net wat fijner rijden.

Aangenaam keuzeproces

De vertegenwoordiger van ATL Renting wist me van A tot Z heel goed te begeleiden. Het moment dat ik contact opnam, zaten we in lockdown. Het volledige proces vond met andere woorden telefonisch of per mail plaats. Iedere vraag die ik had, kon ik meteen stellen. Ze waren continu bereikbaar bij ATL Renting. Voor mij als ondernemer is dat niet alleen gemakkelijk, maar ook heel erg efficiënt. Net doordat de communicatie zo helder was, wist ik ook waar ik me aan mocht verwachten. De dag dat ik mijn sleutel ging ophalen, was ook de eerste keer dat ik de Ford Transit 2T in het echt zag. En het kwam perfect overeen met mijn verwachtingen!

Na twee weken klaar voor ophaling

Mijn keuzeproces duurde ongeveer een maand. Omdat ik het zo druk had, heeft het allemaal wat langer geduurd. Hierdoor moest er op het einde snel geschakeld worden. Daar wist ATL Renting goed mee om te gaan. Want al na twee weken kon ik mijn Ford Transit 2T gaan ophalen. De bestickering heb ik zelf in orde gebracht. Als hier nog tijd voor was, had ik dit zeker laten doen bij ATL.

Binnenkort ga ik voor de tweede keer een Ford Transit 2T huurkopen bij ATL. Aangezien de deadline nu niet zo kort is, ga ik de wagenbelettering nu wel door hen laten doen. En wie weet kies ik ook voor een handige kastenindeling.

Een huurkoop bestelwagen op jouw maat

Heb je vragen over onze huurkoopformules? Of ben je op zoek naar informatie over een andere bestelwagen? Stuur ons een mailtje of kom een keertje langs, we bespreken graag vrijblijvend jouw mogelijkheden!

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, België | | Branded by MENTALL |