_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

26 januari 2024

Beste bestelwagens van 2024 volgens Jeroen

De keuzes van Jeroen zijn een mooie mix uit het aanbod van moderne bestelwagens die we vandaag op de markt terugvinden. Hij is misschien een nieuw gezicht hier bij ATL Renting, maar hij erkent meteen al het belang van een betrouwbare bestelwagen met voldoende laadvermogen in combinatie met een comfortabele rijervaring.

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter 317 CDI die we bij ATL Renting aanbieden is de ultieme bundeling van comfort, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Zeker de L3H2 uitvoering met achterwielaandrijving, een krachtige motor van 170 pk en een sleepvermogen van 3,5 ton is een waardevolle aanwinst in iedere bedrijfsvloot. Zelfs zwaar geladen en op typisch Belgische wegen is dit voertuig een echt genot om een hele dag comfortabel achter het stuur te zitten.

Volkswagen Crafter

Voor een bestelwagen van deze grootte is de Volkswagen Crafter 35 in feite heel vlot te besturen. Dat is zowel bij de manuele uitvoering van 140 of 163 pk zo, alsook bij degene met een automatische versnellingsbak en een vermogen van 177 pk. Het design en het comfort van de cabine zijn van uitstekend niveau en de afmetingen van deze bestelwagens zijn ontzettend praktisch. Bovendien bieden we hem aan boordevol moderne functies en technologie die de rijervaring alleen maar ten goede komen.

Peugeot Boxer

Een betrouwbare bestelwagen die goed scoort qua prijs/kwaliteit zal altijd gewild en populair zijn bij zelfstandigen. Dat is bij de Peugeot Boxer 335 niet anders. Bovendien biedt deze Boxer een laadvermogen van 3,5 ton zonder daarvoor een immens groot verbruik te hebben. Voor een bestelwagen van deze grootte is de rijervaring ook verrassend comfortabel. Met zijn voorwielaandrijving en een vermogen van 140 pk gaat hij bijzonder wendbaar door de bochten.

Volkswagen Caddy

Om zowel werk als privé met het gezin te combineren vind ik de Volkswagen Caddy Drive Maxi de perfecte wagen. Zelfstandigen die geen al te grote bestelwagen wensen maar toch over voldoende laadruimte willen beschikken, vinden dit ook de ideale oplossing. De comfortabele rijervaring bij een Volkswagen Caddy doet je immers ook vermoeden dat je simpelweg aan het stuur zit van een moderne personenwagen.

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo Heavy zoals we die bij ATL Renting aanbieden is een aardig en betaalbaar alternatief voor wie een lichtere bestelwagen zoekt met voldoende laadruimte. Net als bij de Volkswagen Caddy heb je de rijervaring van een personenwagen, met een krachtige motor van 130 pk die je vlot op je bestemming brengt.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |