_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

09 oktober 2023

Maak kennis met vertegenwoordiger Anton

De kans is groot dat je al eerder met Anton Kerkhofs in contact bent gekomen! Sinds november 2020 is hij vertegenwoordiger voor ATL Renting.

In deze blog vertelt hij meer over zijn job!

Klantenrelaties boven omzet

“Voordat ik aan de slag ging bij ATL Renting, was ik verkoper van regionale printbladen. Een harde sector, waar cijfers belangrijker waren dan persoonlijke relaties. Ik begon me al snel te realiseren dat ik me wou toeleggen op het opvolgen en opbouwen van klantenrelaties, in plaats van de focus te leggen op énkel omzet. Ik zag de vacature bij ATL Renting voorbijkomen en besloot om op kennismakingsgesprek te gaan. Veel achtergrond en kennis op vlak van (bestel)wagens had ik niet, maar dat hield me niet tegen”, vertelt Anton.

Verkoop van een dienst i.p.v. bestelwagens

“Dat eerste kennismakingsgesprek was aangenaam. De kennis rond (bestel)wagens zou ik snel genoeg opbouwen, en achteraf bekeken is dat ook echt zo. Zoals ik zelf ook had ingeschat, beloofde het een job met veel afwisseling te worden. Vandaag leer ik nog elke dag bij! Dat komt omdat ik met zoveel verschillende sectoren in contact kom. Van de transport, bouw tot de delivery sector: het zit er allemaal tussen. Wat de vraag ook is, ik werk aan een oplossing die volledig in functie staat van de klant. Daarom vind ik ook dat we bij ATL Renting geen bestelwagens verkopen, maar een dienst. Het is een totaalpakket waar onze klanten veel aan hebben!"

Klanten die echt tevreden zijn

“Klanten echt tevreden maken, dat vind ik het leukste aan mijn job. Hoe we dat doen? Onze pijlsnelle levertijden zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen. En dat is uniek, zeker als je kijkt naar de vraag die vandaag groter is dan het aanbod. De tijd van een zelfstandige is kostbaar, daar spelen we bij ATL Renting heel goed op in. Bij afspraken komen we graag ter plaatse, en ook in de opvolging willen we de klant zo goed mogelijk ontzorgen”, vertelt Anton.

Mijn verkoopstrategie? Ik geloof in onze diensten.

“Een verkoopstrategie heb ik niet. Ik geloof heel erg in de diensten die we aanbieden, en dat werkt! Ik ben er rotsvast van overtuigd dat wij veel zelfstandige ontzorgen dankzij onze goede service. Bij onze (bestel)wagens ben je er zeker van dat ze nieuw zijn, zo kiest de klant altijd voor kwaliteit.”

Iedereen kan bij elkaar terecht

“Ook de sfeer onderling bij ATL Renting is heel aangenaam. Iedereen kan bij elkaar terecht, ook al zijn we als vertegenwoordigers meer op de baan dan op kantoor. Dat vormt geen barrière, integendeel! Een helpende hand is er altijd, en als vertegenwoordigers stemmen we ook regelmatig onderling af wat de ontwikkelingen zijn binnen onze sector. Zo blijven we alert en weten we hoe we onze eigen diensten kunnen verbeteren. Wat ik graag doe na de uren? Voetballen en tennissen, en genieten van een frisse pint!” (lacht).

Benieuwd naar wat Anton voor jou kan betekenen?
Ben je op zoek naar een bestelwagen? Of heb je vragen over onze huurkoop-formules? Kom een keer langs of stuur een mailtje naar anton@atlrenting.be. Hij bespreekt vrijblijvend jouw mogelijkheden!

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |